Nærvær – Nysgerrighed – Omsorg

Mig som behandler

Som behandler lægger jeg fokus på nærvær, nysgerrighed og omsorg.

Nærvær for at være tilstede med dig og det du siger både med krop og ord.

Nysgerrighed fordi jeg stoler på at du inderst inde bedst ved hvad du selv har behov for.

Omsorg for at give ubetinget plads til hvad du end har brug for at mærke eller føle i øjeblikket.

Jeg tror på at vores sind og krop til enhver en tid vil vores bedste – selvom det ikke altid er tydeligt, eller at det til tider virker som om de modarbejder sig selv eller hinanden. Det vil sige at jeg stoler på at så længe vi sammen giver plads til det som kommer frem, vil din krop og dit sind arbejde mod at hele sig selv.

Helt konkret betyder det at vi sammen, i trygge og sikre rammer, udforsker hvilke følelser, spændinger og andet du mærker i kroppen, lytter til hvad de har at fortælle os og hjælper med at skabe forløsning gennem kropsbehandling.

Mit navn er Marcus og jeg er 30 år. Jeg har altid nydt at arbejde med mennesker, og har altid brændt for at tilbyde min hjælp hvor den kunne bruges. Jeg er uddannet bachelor i Pædagogik og har bred erfaring i socialt arbejde og ledelse – jeg har blandt andet været gadeplansmedarbejder i udsatte områder, hvor vi var i tæt kontakt med unge i svære situationer for at støtte dem i deres personlige og professionelle projekter.

Det betød enormt meget for mig at se selvkærlighed og selvrespekt vokse hos de unge, og det har skubbet mig til at gå vejen som terapeut i dag. I 2021 blev jeg uddannet kropsterapeut gennem Totum, og har siden tilbudt behandlinger i min klinik på Frederiksberg, hvor jeg gør brug af både samtale- og kropsterapi.

Back to top